Cranberry – Natuurlijke Thee

Deze thee is het resultaat van een combinatie van appelstukjes en de fruitige en stevige smaak van cranberries en hibiscus naar Amerikaans recept. Cranberries en Cran-Apple juices zijn heel populair in Amerika. En uiteraard kun je deze thee ook gekoeld drinken als verfrissende zomerdrank.

Ingrediënten
Appel stukjes, hibiscus en cranberries (cranberries, suiker, safflower olie).

Toepassing
Schenk water dat van de kook is, ongeveer 90 graden Celsius op 2 gram thee en laat dit 4 minuten trekken voor het beste resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cranberry” te beoordelen

Piramide

De transparante piramide-vormige theezakjes van Blend Thee combineren de kwaliteit van het thee blad met het gemak van een traditioneel theezakje. Hun drie-dimensionale vorm en zijdeachtig materiaal laten grote hoeveelheden water toe om vrij door het zakje te stromen, zodat de thee bladeren veel ruimte hebben om vrij te zetten en al hun goedheid vrij te geven. De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Losse thee in hersluitbare zak

U krijgt nu dezelfde hoge kwaliteit thee in een nieuwe weergaloze verpakking voor een ongelofelijk voordelige prijs. Onze DoiPacks zijn hermetisch hersluitbare zakjes met een ziplock, gemaakt van een 3-laags materiaal dat thee beschermt tegen licht, vochtigheid, geuren, en overmatige hitte: ze zijn ideaal voor het bewaren van thee.

Losse thee in luxeblik

De collectie van metalen blikjes van Blend Tea. Met hun moderne en aantrekkelijke design is gebleken dat het een groot succes is in de gespecialiseerde winkels in Europa. Wij zijn er zeker van dat u het als klant zal waarderen vanwege de schoonheid en functionaliteit. Geproduceerd met gezandstraald metaal, hebben ze een capaciteit van gemiddeld 100g en zijn ideaal voor het bewaren van de theebladeren onder optimale omstandigheden.

Gerelateerde producten

Krijg 10% korting op je eerste bestelling. Elke maand gratis recepten en tips in je mailbox!

   
Translate »