fbpx

E-mail : info@blendtea.be Mobiel : +32 (0)474 977 192

Terug naar vorige pagina

Rooibos is eigenlijk geen thee, aangezien het niet van de theeplant komt (Camellia Sinensis). In werkelijkheid is het een klein Zuid-Afrikaans bosje dat al eeuwen gebruikt wordt door de inheemse bevolking als ontspannende drank. De ‘Aspalathus Linearis’ bos groeit alleen in de Cedarberg regio van Zuid-Afrika waar men het in het Afrikaans aanduidt als “rooibos” (of “rode bos”).

De blaadjes van deze bos worden geoogst, gemalen, gefermenteerd en daarna gedroogd. Het eindresultaat is een drank die een iets langere infusie nodig heeft dan ‘gewone’ thee. In Zuid-Afrika is het de gewoonte om de thee volgens ‘Engelse traditie’ te drinken (met melk en suiker), hoewel rooibos van nature al een zoetheid heeft waardoor suiker toevoegen eigenlijk niet meer noodzakelijk is. Rooibos heeft een lichte hazelnoot afdronk en de getrokken thee heeft een prachtige rood-oranje kleur.

Rooibos is rijk aan antioxidanten, vitamine C en is cafeïnevrij.

Ingrediënten

Zuid-Afrikaanse rooibos, sinaasappelschil, oranje bloesem en sinaasappel- en Amerikaanse Cranberry aroma.

Toepassing

Schenk water dat van de kook is, ongeveer 90-95 graden Celsius op 2 gram thee en laat dit 3-4 minuten trekken voor het beste resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nettare d’Africa” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Piramide

De transparante piramide-vormige theezakjes van Blend Thee combineren de kwaliteit van het thee blad met het gemak van een traditioneel theezakje. Hun drie-dimensionale vorm en zijdeachtig materiaal laten grote hoeveelheden water toe om vrij door het zakje te stromen, zodat de thee bladeren veel ruimte hebben om vrij te zetten en al hun goedheid vrij te geven. De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Losse thee in hersluitbare zak

U krijgt nu dezelfde hoge kwaliteit thee in een nieuwe weergaloze verpakking voor een ongelofelijk voordelige prijs. Onze DoiPacks zijn hermetisch hersluitbare zakjes met een ziplock, gemaakt van een 3-laags materiaal dat thee beschermt tegen licht, vochtigheid, geuren, en overmatige hitte: ze zijn ideaal voor het bewaren van thee.

Losse thee in luxeblik

De collectie van metalen blikjes van Blend Tea. Met hun moderne en aantrekkelijke design is gebleken dat het een groot succes is in de gespecialiseerde winkels in Europa. Wij zijn er zeker van dat u het als klant zal waarderen vanwege de schoonheid en functionaliteit. Geproduceerd met gezandstraald metaal, hebben ze een capaciteit van gemiddeld 100g en zijn ideaal voor het bewaren van de theebladeren onder optimale omstandigheden.

Related Products

Madagascar

5,857,35
Corona-maatregelen

Beste klant,

Graag melden we u enkele belangrijke maatregelen ivm verzendingen en afhalingen.

Bij het klaarmaken van elke bestelling gebruiken we steeds mondmaskers en handschoenen.
Binnen ons bedrijf is iedereen begaan met uw veiligheid en daarom nemen we alle maatregelen om ervoor te zorgen dat alles correct kan verlopen.

We bouwen 3 verzendmomenten in per week om aan alle maatregelen voor de volle 100% te kunnen voldoen. Deze verzendmomenten zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Lees meer over onze corona-maatregelen. 

Translate »