fbpx

E-mail : info@blendtea.be Mobiel : +32 (0)474 977 192

Terug naar vorige pagina

Zoals de naam al aangeeft, is Sweet Almond niet een echte thee omdat deze drank gebaseerd is op appelstukjes en dus geen theebladeren bevat (Camellia Sinensis). Deze drank is een typische Europese traditie die altijd zeer populair is in Duitsland en rond de Alpen.

Deze ‘theesoort’ is een feest van kleur en smaak met hints van specerijen waar vaak appel, hibiscus, rozijnen, rozenbottels, citroen- of sinaasappelschil, vanille, noten en kruiden aan toegevoegd zijn.

Het heeft een langere infusie nodig dan gewone thee, maar in tegenstelling tot de meeste theeën kan het ook urenlang getrokken worden zonder dat de smaak vermindert.

Fruit waters zijn natuurlijk zonder cafeïne en kan daarom de gehele dag gedronken worden, inclusief ‘s avonds en voor het slapen gaan.

Ingrediënten

Stukjes appel, kaneel, geroosterde amandelschilfers en rode biet stukjes.

Toepassing

Schenk water dat van de kook is, ongeveer 95 graden Celsius op 2 gram thee en laat dit 5 minuten trekken voor het beste resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Almond” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Piramide

De transparante piramide-vormige theezakjes van Blend Thee combineren de kwaliteit van het thee blad met het gemak van een traditioneel theezakje. Hun drie-dimensionale vorm en zijdeachtig materiaal laten grote hoeveelheden water toe om vrij door het zakje te stromen, zodat de thee bladeren veel ruimte hebben om vrij te zetten en al hun goedheid vrij te geven. De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Losse thee in hersluitbare zak

U krijgt nu dezelfde hoge kwaliteit thee in een nieuwe weergaloze verpakking voor een ongelofelijk voordelige prijs. Onze DoiPacks zijn hermetisch hersluitbare zakjes met een ziplock, gemaakt van een 3-laags materiaal dat thee beschermt tegen licht, vochtigheid, geuren, en overmatige hitte: ze zijn ideaal voor het bewaren van thee.

Losse thee in luxeblik

De collectie van metalen blikjes van Blend Tea. Met hun moderne en aantrekkelijke design is gebleken dat het een groot succes is in de gespecialiseerde winkels in Europa. Wij zijn er zeker van dat u het als klant zal waarderen vanwege de schoonheid en functionaliteit. Geproduceerd met gezandstraald metaal, hebben ze een capaciteit van gemiddeld 100g en zijn ideaal voor het bewaren van de theebladeren onder optimale omstandigheden.

Related Products

Milla

5,857,35

Cranberry

5,857,35
Corona-maatregelen

Beste klant,

Graag melden we u enkele belangrijke maatregelen ivm verzendingen en afhalingen.

Bij het klaarmaken van elke bestelling gebruiken we steeds mondmaskers en handschoenen.
Binnen ons bedrijf is iedereen begaan met uw veiligheid en daarom nemen we alle maatregelen om ervoor te zorgen dat alles correct kan verlopen.

We bouwen 3 verzendmomenten in per week om aan alle maatregelen voor de volle 100% te kunnen voldoen. Deze verzendmomenten zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Lees meer over onze corona-maatregelen. 

Translate »