fbpx

E-mail : info@blendtea.be Mobiel : +32 (0)474 977 192

Terug naar vorige pagina

Zwarte thee is het resultaat van de noodzaak om thee van Azië naar Europa te kunnen vervoeren en ze zo hun goede kwaliteit voor langere tijd bewaren. Bij zwarte thee is namelijk het fermentatieproces voltooid.

De bladeren worden eerst verdord en dan gedraaid, meestal met behulp van een machine. Dit proces verschilt van die voor groene thee omdat er geen specifieke vorm gegeven moet worden aan het blad, maar om de interne structuur en een enzymatische reactie mogelijk te maken.

De volgende stap is vergisting, die duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de bladeren en de traditie van de regio. Dit proces geeft de bladeren hun karakteristieke kleur en geeft de drank zijn typische smaakprofiel.

Ingrediënten

Zwarte thee, hazelaar bladeren, hazelnoot en vanille aroma.

Toepassing

Schenk water dat van de kook is, ongeveer 95 graden Celsius op 2 gram thee en laat dit 3 minuten trekken voor het beste resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vento d’Autunno” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Piramide

De transparante piramide-vormige theezakjes van Blend Thee combineren de kwaliteit van het thee blad met het gemak van een traditioneel theezakje. Hun drie-dimensionale vorm en zijdeachtig materiaal laten grote hoeveelheden water toe om vrij door het zakje te stromen, zodat de thee bladeren veel ruimte hebben om vrij te zetten en al hun goedheid vrij te geven. De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Losse thee in hersluitbare zak

U krijgt nu dezelfde hoge kwaliteit thee in een nieuwe weergaloze verpakking voor een ongelofelijk voordelige prijs. Onze DoiPacks zijn hermetisch hersluitbare zakjes met een ziplock, gemaakt van een 3-laags materiaal dat thee beschermt tegen licht, vochtigheid, geuren, en overmatige hitte: ze zijn ideaal voor het bewaren van thee.

Losse thee in luxeblik

De collectie van metalen blikjes van Blend Tea. Met hun moderne en aantrekkelijke design is gebleken dat het een groot succes is in de gespecialiseerde winkels in Europa. Wij zijn er zeker van dat u het als klant zal waarderen vanwege de schoonheid en functionaliteit. Geproduceerd met gezandstraald metaal, hebben ze een capaciteit van gemiddeld 100g en zijn ideaal voor het bewaren van de theebladeren onder optimale omstandigheden.

Related Products

Darjeerling

5,857,35

Earl Grey

5,857,35

Op voorraad

Truffle Blanc

5,857,35

Indian Chai

5,857,35
Corona-maatregelen

Beste klant,

Graag melden we u enkele belangrijke maatregelen ivm verzendingen en afhalingen.

Bij het klaarmaken van elke bestelling gebruiken we steeds mondmaskers en handschoenen.
Binnen ons bedrijf is iedereen begaan met uw veiligheid en daarom nemen we alle maatregelen om ervoor te zorgen dat alles correct kan verlopen.

We bouwen 3 verzendmomenten in per week om aan alle maatregelen voor de volle 100% te kunnen voldoen. Deze verzendmomenten zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Lees meer over onze corona-maatregelen. 

Translate »