fbpx

E-mail : info@blendtea.be Mobiel : +32 (0)474 977 192

Witte thee komt het dichtst bij de natuurlijke staat van het theeblaadje. De theeblaadjes ondergaan slechts twee bewerkingen: verdorren en drogen. De jonge theeblaadjes worden verzameld in het voorjaar (gewoonlijk in april) en worden lange tijd (tot wel 60 uur) buiten verdord en daarna gedroogd voor ongeveer een half uur. Het resultaat is een thee dat zeer delicaat en duur is, alleen de eerste blaadjes van de plant worden gebruikt.

Deze specialiteit is ontstaan in Fuijan regio in China. Hoewel er tegenwoordig ook uitstekende witte thee uit Yunnan (China), Sri Lanka en India komt.

In Yunnan wordt witte thee wel gebruikt om artistic- of blooming teas te maken. De thee wordt met de hand verwerkt en vervormd in verschillende creaties, bijvoorbeeld tea flowers, eerst in de vorm van een bol, welke na infusie zich ontpopt tot een bloem.

Ingrediënten

Pai Mu Tan witte thee, rozenblaadjes, bergamot olie, mandarijn essentie en vanille essentie.

Toepassing

Schenk water dat van de kook is, ongeveer 85 graden Celsius op 2 gram thee en laat dit 5 minuten trekken voor het beste resultaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Czar” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked

Piramide

De transparante piramide-vormige theezakjes van Blend Thee combineren de kwaliteit van het thee blad met het gemak van een traditioneel theezakje. Hun drie-dimensionale vorm en zijdeachtig materiaal laten grote hoeveelheden water toe om vrij door het zakje te stromen, zodat de thee bladeren veel ruimte hebben om vrij te zetten en al hun goedheid vrij te geven. De theezakjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn ultrasoon gezegeld zodat de smaak niet kan worden beïnvloed door overgebleven smaak van papier, lijm, bleekwater, metalen nietjes of karton.

Losse thee in hersluitbare zak

U krijgt nu dezelfde hoge kwaliteit thee in een nieuwe weergaloze verpakking voor een ongelofelijk voordelige prijs. Onze DoiPacks zijn hermetisch hersluitbare zakjes met een ziplock, gemaakt van een 3-laags materiaal dat thee beschermt tegen licht, vochtigheid, geuren, en overmatige hitte: ze zijn ideaal voor het bewaren van thee.

Losse thee in luxeblik

De collectie van metalen blikjes van Blend Tea. Met hun moderne en aantrekkelijke design is gebleken dat het een groot succes is in de gespecialiseerde winkels in Europa. Wij zijn er zeker van dat u het als klant zal waarderen vanwege de schoonheid en functionaliteit. Geproduceerd met gezandstraald metaal, hebben ze een capaciteit van gemiddeld 100g en zijn ideaal voor het bewaren van de theebladeren onder optimale omstandigheden.

Translate »